Dick Lyhammar & Erik Hultgren

Live Podcast med Agilpodden

(This session is held in Swedish)
Dick Lyhammar och Erik Hultgren driver den populära Agilpodden, och under Agile Islands 2022 kommer de göra en liveinspelning för ännu ett avsnitt i deras podd! Två sessioner under Agile Islands 2022 är dedikerade till Agilpodden, där session 1 kommer att handla om "Organisations skuld" och efterföljande session 2 är "Publikens val" där du som deltagare är med och väljer vilka blixttal Dick och Erik kommer tala om.


Dick Lyhammar & Erik Hultgren

Agilpodden startades på väg hem på ett flygplan från Brasilien. Dick och Erik hade varit nere och coachat en utvecklingsavdelning som arbetade projektbaserat och ville göra en Agil resa. Vi tänkte att vi skulle skriva en bok om våra erfarenheter med att prata med utvecklingsteam och chefer men det visade sig att skriva bok var ett långt och segt projekt. Första kapitlet blev istället en pilot av Agilpodden och på den vägen är det!

Dick är från Göteborg men har länge bott i Stockholm numera med sina tre barn. Han arbetar som IT director på Scania och driver där en utvecklingsorganisation på några hundratals personer. Erik är från Jönköping men har även han bott ett längre tag i Stockholm även han med sina tre barn. Han arbetar idag på Spotify som Engineering Manager och fokuserar på att skapa högpresterande team.