Dick Lyhammar & Erik Hultgren

Live Podcast med Agilpodden

Dick Lyhammar och Erik Hultgren driver den populära Agilpodden, på denna föreläsning kommer de att spela in en live podcast där publiken är med och väljer flera blixttal som Dick och Erik kommer hålla. Det kommer också bli utrymme för lyssnarfrågor.

Agilpodden startades på väg hem på ett flygplan från Brasilien. Dick och Erik hade varit nere och coachat en utvecklingsavdelning som arbetade projektbaserat och ville göra en Agil resa. Vi tänkte att vi skulle skriva en bok om våra erfarenheter med att prata med utvecklingsteam och chefer men det visade sig att skriva bok var ett långt och segt projekt. Första kapitlet blev istället en pilot av Agilpodden och på den vägen är det!
(This session is held in Swedish)


Dick Lyhammar & Erik Hultgren

Dick är från Göteborg men har länge bott i Stockholm numera med sina tre barn. Han arbetar som IT director på Scania och driver där en utvecklingsorganisation på några hundratals personer. Erik är från Jönköping men har även han bott ett längre tag i Stockholm även han med sina tre barn. Han arbetar idag på Spotify som Engineering Manager och fokuserar på att skapa högpresterande team.