Mattias Skarin

Agilt för alla - Workshop

Vill du uppleva vad det är som gör att Agilt fungerar? Hur du kan lösa problem smartare och med med mer glädje? Hur vägvalen du gör i ditt arbetssätt antingen maximerar dina styrkor istället för att lägga krokben för kreativitet, initiativ och samarbete? Då skall du komma till denna session.
(This session is held in Swedish)


Mattias Skarin

Sun Tzu sade att det ultimata ansvaret inom ledarskap är att manövrera till en framgångsrik position. Dennes uppdrag är att göra just det i en komplex och snabbt föränderlig miljö.
Mattias coachar och utbildar ledare och team genom hela värdecykeln inom hur man bäst anammar Lean och Agila metoder för att skapa och upprätthålla en konkurrensfördel.
Hur man kan använda dessa metoder utanför IT och istället inom t.ex. marknadsföring, offentlig sektor, ekonomi och tillverkande industri har varit ett fokus de senaste åren.
Mattias har varit med på Agile Islands allt sedan starten 2014, och är alltid en av de mest uppskattade talarna. Han är författare till de populära böckerna ”Real World KanBan” samt ”KanBan and Scrum- making the most of both”.